Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Στη Σητεία περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλ. Μαρκογιαννάκης

Την περιοχή της Σητείας επισκέφθηκε εκ νέου το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Κρήτη. Τόσο το απόγευμα, όσο και το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή το πρωί, είχε επαφές με πολίτες της περιοχής, με ανθρώπους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, σε ιδιαίτερα μάλιστα φιλικό κλίμα.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης διατηρεί στενές και φιλικές σχέσεις με αρκετούς πολίτες της Σητείας, καθώς -όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν κάτοικοι- είναι και «γαμπρός» από την περιοχή, η σύζυγος του κατάγεται από την Τ.Κ. Σκοπής. Ο κ. Μαρκογιαννάκης τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο, όπως είχε αναφέρει και κατά την προηγούμενη επίσκεψη του στην Σητεία, όταν μάλιστα και είχε επισημάνει ότι οι επισκέψεις του στην περιοχή θα είναι συχνές.
Πράγματι στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με πολίτες στην διάρκεια των οποίων ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε την άποψη του ότι δυστυχώς τόσο η Σητεία, όσο και συνολικά το Λασίθι είναι μία παραγκωνισμένη Περιφερειακή Ενότητα κι αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «θα κάνω τα πάντα από την πλευρά μου για να αρχίσει να εξαλείφεται αυτή η νοοτροπία. Η Κρήτη είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται ενιαία. Εμείς θα είσαστε εδώ για να κάνουμε αυτά που χρειάζεται το Λασίθι».
Εστιάζοντας στα σοβαρότερα ζητήματα που καταγράφονται στην περιοχή, αναφέρθηκε στο οδικό δίκτυο τονίζοντας ότι «ο ΒΟΑΚ θα πρέπει να φθάνει μέχρι την Σητεία, όρος που έχει τεθεί και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του οποίου είμαι επικεφαλής».
Επίσης στάθηκε στο μείζον ζήτημα της λειψυδρίας, αν και «ευτυχώς φέτος οι καιρικές συνθήκες είναι καλές λόγω των πολλών βροχοπτώσεων, όμως ζητούμενο είναι το τί θα γίνει στο μέλλον. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο», τόνισε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας