Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Σε διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού Σητείας θα συζητηθεί η κίνηση στο τμήμα στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο

Συνεδρίασε χθες η Επιτροπή Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Νίκου Κοζυράκη.
Επί τάπητος ετέθη και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που καταγράφεται στην οδό Α. Παναγούλη, το δρόμο ανάμεσα στα ΚΤΕΛ και το Μηχανολογικό Γραφείο Σητείας.

Υπάρχει συνεχώς πρόβλημα συμφόρησης, διότι χρησιμοποιείται και ως διπλής κατεύθυνσης. Επίσης παρκάρουν οχήματα και από τις δύο πλευρές. Αλλά και υφίσταται και η ανάγκη της φορτοεκφόρτωσης από τα καταστήματα.
«Επειδή είναι διάχυτη η εντύπωση ότι ο δρόμος αυτός ήταν μονόδρομος και το σήμα αφαιρέθηκε κατά την ανάπλαση αποφασίσαμε άμεσα να επιβεβαιωθεί αυτό, να τοποθετηθεί το κατάλληλο σήμα, εφ’ όσον είναι μονόδρομος. Από ‘κει και πέρα υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί το θέμα της προσωρινής στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων της περιοχής», διευκρίνισε ο κ. Κοζυράκης.
Επίσης ο κ. Κοζυράκης γνωστοποίησε ότι προετοιμάζεται μία διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού με την συμμετοχή εκπροσώπων του Λιμεναρχείου, του Λιμενικού Ταμείου και καταστημάτων προκειμένου να συζητηθούν εν όψει και της έναρξης της νέας τουριστικής σαιζόν προβλήματα και θέματα που σχετίζονται με την κίνηση στο τμήμα του κέντρου και του παραλιακού μετώπου.
Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε, εν όψει των εκλογών του Μαΐου, οι συνεδριάσεις της Επιτροπής θα συνεχιστούν μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα, αφού ακολούθως βάσει της νομοθεσίας δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα παρά μόνον για έκτακτες περιπτώσεις.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας