Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Κοιλαδογέφυρα Χαμαιζίου Σητείας ή γέφυρα των στεναγμών

Διανύομε ήδη το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου και παρά τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, εκ μέρους των αρμοδίων φορέων για την παράδοση της γέφυρας Χαμαιζίου σε κυκλοφορία, το εργοτάξιο εδώ και δύο μήνες, απουσιάζει με αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή των εργασιών.

Η τελευταία επικοινωνία και ενημέρωση εκ μέρους της αρμόδιας Υπηρεσίας με τα ΜΜΕ, αποσαφήνιζε και οριστικοποιούσε την παράδοση της συγκεκριμένης γέφυρας στα μέσα Μαρτίου 2019.
Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι για πολλοστή φορά προσπαθούν με ψεύτικες υποσχέσεις να καθησυχάσουν τον κόσμο και να σταματήσουν οι οποίες αντιδράσεις όλων όσων αγανακτούν με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και η νέα τουριστική περίοδος και έτσι για άλλη μία φορά θα μείνουμε πίσω από την υπόλοιπη Κρήτη, τη στιγμή που όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο έργο ταλαιπωρείται πάνω από 15 χρόνια, όταν παρόμοια γέφυρα στην περιοχή Αποσελέμης Ηρακλείου έχει τελειώσει σε περίπου ένα χρόνο και είναι καθ’ όλα έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία.
Έχουν απάντηση άραγε επ’ αυτού οι αρμόδιοι φορείς;
Την περιφρόνηση και την αδιαφορία αλλά και τον εμπαιγμό που δείχνουν κάποιοι για τον τόπο μας και τον Σητειακό λαό, να είναι βέβαιοι ότι θα τον εισπράξουν και θα έλθει η ώρα και οι συνδημότες μας θα την ανταποδώσουν την ώρα που θα γίνει το ταμείο. Οι κοροϊδίες και τα ψέματα πρέπει κάποτε να τελειώσουν και ας αναλάβομε όλοι τις ευθύνες μας.
Νικόλαος Ι. Μεραμβελλιωτάκης
Δικηγόρος

Πηγή :  Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας