Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας συγκλονίζει το Λασίθι

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/Image/201210/doc_20121018_1005678_paidikh_pornografia.jpg Σοκ και αποτροπιασμός για όσα "έκρυβε" στο σπίτι του 75χρονος Λασιθιώτης

Εμβρόντητη έμεινε η κοινωνία του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, στο άκουσμα της είδησης για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας πίσω από την οποία «κρύβεται»  ένας 75χρονος, κάτοικος Λασιθίου.
 Κλιμάκιο της
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Αγίου Νικολάου κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών έκανε έλεγχο στο σπίτι του ηλικιωμένου που βρίσκεται σε χωριό, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο.
 Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν σε υπολογιστή και όχι μόνο, υλικό παιδικής πορνογραφίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε αυτό περιέχονταν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες.
Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ επίσημη καταγγελία σε βάρος του 75χρονου δεν υπάρχει.
Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δηλαδή απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο 75χρονος είναι παντρεμένος με Σουηδέζα με την οποία και επισκέπτονται τον τόπο καταγωγής της συχνά, η μόνιμη κατοικία τους ωστόσο είναι το χωριό του Λασιθίου.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας