Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία

Στο Αστυνομικό τμήμα Σητείας ανακρίνεται αυτή την ώρα ο άντρας της 32χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε το μεσημέρι νεκρή στην Σητεία . Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άντρας παραδόθηκε στην Αστυνομία και αυτή την ώρα ξετυλίγεται το… κουβάρι της υπόθεσης.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά -18 μηνών και 6 μηνών- και σύμφωνα με πληροφορίες των γειτόνων το έντονο κλάμα τους ήταν η αιτία για να καλέσουν την αστυνομία που λίγο αργότερα επισκέφτηκε το σπίτι όπου βρήκε νεκρή την 32χρονη γυναίκα έχοντας πέσει θύμα στραγγαλισμού.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη γυναίκα από το σπίτι της και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πρόκειται για μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η οποία εργαζόταν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Σητείας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

--------------------------------------------------------------------------------
Η αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνες
Νεκρή βρέθηκε στη Σητεία, μια γυναίκα 32 ετών,επί της οδού Εμμ.Σταυρακακη και Περτσιβάλη γωνία  με τα πρώτα σημάδια να παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.
Ο θάνατός της εικάζεται ότι επήλθε μετά από καυγά που φέρεται να είχε με τον, εν διαστάσει, σύζυγό της, 36 ετών. Ο ίδιος συνελήφθη, κρατείται και, σύμφωνα με πληροφορίες  φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά υπό ποιες συνθήκες φτάσαμε σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.




DSC02131 DSC02132 DSC02133
Οι πρώτες πληροφορείς αναφέρουν ότι μητέρα δυο παιδιών 18 και 6 μηνών έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της στη 1 το μεσημέρι στο σπίτι της μητέρας της οπου έμενε το τελευταιο διαστημα  Μετά από έναν ακόμα καβγά τους ο οποίος είχε σαν μάρτυρες τα ίδια τα παιδιά τους ο έλεγχος χάθηκε και η γυναίκα έπεσε νεκρή. Αναμένεται ο ιατροδικαστής και οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ της Σητείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος παραδόθηκε μόνος του

Πηγή : Style 100fm


 Διαβάστε Ακόμα :
Αποχαιρέτησαν την 32χρονη γυναίκα
Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 32χρονος Σητειακός που σκότωσε τη γυναίκα του (βίντεο)
Αποχαιρέτησε το παιδί του και κατόπιν παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα
Το τελευταίο αντίο στην 32χρονη στη Σητεία
Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο 36χρονος άντρας που στραγγάλισε τη γυναίκα του στη Σητεία
Προσπαθεί να αλλάξει τις καταθέσεις ο 36χρονος φερόμενος δολοφόνος - Σοκάρουν οι περιγραφές για το ζευγάρι
Ιατροδικαστής: Ασφυξία μετά από στραγγαλισμό η αιτία θανάτου της 32χρονης
Μαρτυρία - σοκ για το έγκλημα στη Σητεία: «Τη στραγγάλισε, δεν αναπνέει» (Video)
Συνεχίζεται το ανακριτικό έργο των Αστυνομικών Αρχών στη Σητεία για την οικογενειακή τραγωδία
Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της η 32χρονη στη Σητεία
Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία



Συνολικες προβολες σελιδας