Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

BioSitia SA: Συμμετοχή στην FoodExpo 2019

Η αυλαία μίας από τις σημαντικότερες εκθέσεις της χώρας μας, την FoodExpo2019, έπεσε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις  τόσο σε εκθέτες όσο και στους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και ποτών εσωτερικού και εξωτερικού που την επισκέφτηκαν.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης της εμπορικής  μας πολιτικής, οι Βιοκαλλιεργητές Σητείας ΑΕ έδωσαν ακόμα μια φορά δυναμικό παρών με την συμμετοχή τους στην Έκθεση FoodExpo2019. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη των προϊόντων του τόπου μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή, καταφέραμε να προσελκύσουμε εκατοντάδες επισκέπτες προσφέροντας τους την δυνατότητα να δουν και να γευτούν από κοντά τα προϊόντα της σειράς “Toplou Monastery” κατατάσσοντας τα στην κατηγορία  προϊόντων απαράμιλλης  γαστρονομικής υπεροχής και διατροφικής αξίας.
Η τεράστια αυτή απήχηση επιβεβαιώθηκε  από τα σημαντικά επιχειρηματικά ραντεβού που ακολούθησαν, τόσο με επιτυχημένους επιχειρηματίες όσο και με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών εμπορίας ελαιολάδου παγκόσμιας εμβέλειας, θέλοντας έτσι να επιβεβαιώσουν την ισχυρή διεθνή φήμη του Κρητικού ελαιολάδου και ιδιαίτερα του ΠΟΠ Σητείας.
Ύστερα από αυτή την σημαντική μας συμμετοχή στην έκθεση FoodExpo2019, περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε ένα τόσο δυνατό σε ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόν, οι Βιοκαλλιεργητές Σητείας  ΑΕ βλέπουν με αισιοδοξία την σύναψη αποδοτικών εμπορικών συμφωνιών εντός και εκτός συνόρων δίνοντας στο ελαιόλαδο της περιοχής μας την δυναμική που του αρμόζει.

Συνολικες προβολες σελιδας