Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Έγκλημα στη Σητεία: Συγκλονίζει η γιαγιά του 36χρονου (video)

Θρήνος στη Σητεία από τη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση του στραγγαλισμού της 32χρονης από τον 36χρονο άντρα της. Η γιαγιά του κατηγορούμενου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ και σόκαρε με την εξομολόγησή της.


«Την αγαπούσε μέχρι τέλος»

Η γιαγιά του 36χρονου άντρα μίλησε για τον πολυαγαπημένο της εγγονό. «Την ζήλευε και κάτι να ήθελα να της πάρω έλεγε «ντύθηκε πάλι η …». Ο εγγονός μου πριν χωρίσουν δεν ζήλευε. Τώρα που χωρίσανε δεν ξέρω. Αυτή μου έλεγε εδώ και ένα μήνα ότι είναι πολύ αγαπημένοι. Δεν είχανε κανένα πρόβλημα».

«Είχα ακούσει ότι εκείνη έλεγε πως ο εγγονός μου την μαχαίρωσε στην κοιλιά, αλλά αυτά είναι φαντασιώσεις. Δεν είναι δυνατόν να μην τρέξει αίμα και να λέει ότι έχει σημάδι από την μαχαιριά; Ήθελε να τον βγάλει δολοφόνο μέχρι που το πέτυχε, ήθελε να τον βγάλει τον πιο άχρηστο και τον πιο κακό άνθρωπο του κόσμου. Εγώ τον είχα μεγαλώσει με αρχές και όλοι ήξεραν την οικογένειά μας. Εγώ ήξερα τι παιδί μεγάλωσα. Ήταν μετρημένος. Τώρα με αυτά που συμβαίνουν καταστράφηκε το παιδί μου και η οικογένειά μου. Ο εγγονός μου την αγαπούσε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήθελε να τα ξαναφτιάξουν. Αλλά δυστυχώς τον έφτασε στο απροχώρητο, έφτασε η κακιά στιγμή. Τα παιδιά ήταν η αιτία και ότι θα μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον».
Τέλος, αποκάλυψε ότι έμαθε από τον ίδιο το γιο της για το τραγικό συμβάν.
Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Πηγή : neaselida.gr

Συνολικες προβολες σελιδας