Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Επιτυχίες του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σητείας στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις Ε3


Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα τένις Ε3, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας για τα Αγόρια – Κορίτσια 14 και 16 ετών.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 89 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη,ενώ από τον Όμιλο μας πήραν μέρος 3 παιδία στη κατηγορία Α12 και Κ12.
Πιο συγκεκριμένα στα Α12 ο Μαλλιαρουδάκης Δημήτρης στο γύρο των 32 κέρδισε τον Σπυριδάκη του ΟΑ Ρεθύμνου με σκορ 4-0 4-0.Στη φάση των 16 έχασε απ τον πολύ καλό Δασκαλογιάννη του ΟΑ Σούδας με σκορ 4-2 4-1.
Ο Κοντογωργάκης Μάξιμος πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό τουρνουά κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.Αφού πέρασε bye στους 32,στον γύρο των 16 κέρδισε τον Μποτούλια του ΑΟ  ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου με σκορ 4-0 4-0.Στη φάση των 8 κατάφερε με μεγάλη ανατροπή να κερδίσει το Ν1 του ταμπλό Τζωρμπατζακη Βασίλη του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  με σκορ 2-4 5-3 (10-7) και να βρεθεί στον ημιτελικό της Κυριακής αντιμέτωπος με τον Τσατσάκη από τον ίδιο όμιλο.Παρόλο που κέρδισε το πρώτο σετ 7-5 δεν κατάφερε να βγει νικητής χάνοντας τα επόμενα 2 σετ με 6-0 6-0,κατακτώντας έτσι τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλιο.
Στα κορίτσια 12 η αθλήτρια μας Χατζηκώστα Φωτεινή αφού πέρασε bye στον  γύρο των 32,αντιμετώπισε την πιο έμπειρη Φαντριδάκη του ΟΑ Σούδας και έχασε με σκορ 4-1 4-0.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα πρέπει να δωθούν στον αθλητή μας Μάξιμο Κοντογιωργάκη που πρόσθεσε το πρώτο μετάλιο για τον όμιλό μας στις κατηγορίες juniors μετά από αρκετά χρόνια. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους προπονητές και στους γονείς για την υποστήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες, έτσι ώστε το αγωνιστικό αυτό έτος να αποφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.
Συνοδοί των παιδιών ήταν οι γονείς και ο προπονητής τους Γλεζάκης Γιάννης.
 

Συνολικες προβολες σελιδας