Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Να ιεραρχήσουν τις ανάγκες της Σητείας στα αθλητικά (Video)

Περίπου ένα δίωρο διήρκεσε η σύσκεψη στο Δημαρχείο Σητειας παρουσία του ΓΓ Αθλητισμού Ιουλίου Σιναδινου που  πραγματοποιει σήμερα επίσκεψη στον Νομό Λασιθίου.

Μετά την Ιεράπετρα επισκέφθηκε την Σητεία κσι ενημέρωσε στην διάρκεια σύσκεψης για την έγγραφη προεγκριση   επιλεξιμοτητας και σκοπιμότητας της μελέτης που έχει υποβληθεί όσον αφορά την επίστρωση με ταρτάν του σταδίου την οποία ήδη έχει λάβει ο Δήμος. Αυτό σημαίνει όπως τόνισε ότι ο Δήμος άμεσα μπορεί να υποβάλει αίτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλοδημος ΙΙ το έργο και να δημοπρατηθεί.
Στην διαρκείας της σύσκεψης υπήρξαν τοποθετησεις και κατάθεση αιτημάτων και προβλημάτων, μεταξυ άλλων από τον  Δήμαρχο Σητειας κ. Θ. Πατεράκη, τους  εκπροσώπους των  αθλητικων σωματείων, του Βουλευτή Λασιθίου κ. Μανόλη Θραψανιώτη, της Αντιπεριφερειαρχη Πελαγίας Πετράκη κι άλλων, κι έγινε εκτενής συζήτηση.

Ακολούθησε επίσκεψη στο στάδιο της πόλης.
Όπως τόνισε ο ΓΓ καταγράφηκαν οι ανάγκες και το βασικό πλέον είναι να υπάρξει ένα σχέδιο με ιεραρχησεις με συγκεκριμένες προτεραιότητες που θα εισηγηθούν σε συμφωνία ο Δήμος και οι φορείς του αθλητισμού και θα καταλήξει στη ΓΓ ως μια πρόταση.  Όλοι, όπως πρόσθεσε, θα πρεπει να έχουν επίγνωση ότι δεν μπορούν ταυτόχρονα να γίνουν τα πάντα αλλά πρέπει να υπάρξει αφετηρία από τις άμεσες ανάγκες και βήμα βήμα διορθώνονται τα οποία ελλείμματα υπάρχουν.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ




Κείμενο : Ανατολή Bιντεο : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας