Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Δικηγόρος οικογένειας Καλαντζάκη: Κακή παράσταση που δεν έπεισε κανένα, δικαίωση η καταδίκη

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/newsbomb-Collage.jpgMια μαραθώνια και πολύ έντονη συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την καταδίκη και των δύο κατηγορουμένων για την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη μετά από 15 ώρες.

Η δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου καρδιολόγου κ. Μπακιρτζίδου μίλησε στο Ράδιο Λασίθι ικανοποιημένη από την έκβαση της δίκης, και περιέγραψε τις λεπτομέρειες της προσπάθειας της 40χρονης σήμερα Βουλγάρας να αποφύγει κάθε ευθύνη και εμπλοκή της στην υπόθεση, χωρίς να τα καταφέρει.
Η κατηγορούμενη, όπως είπε, έδωσε μια πολύ κακή παράσταση, προσπάθησε να τα ρίξει όλα στον εραστή της και τελικά όμως έδειξε πόσο σκληρή είναι αλλά και ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση μεταμέλειας. Τελικά δεν έπεισε κανένα αφού τα στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον της.
Η κ. Μπακιρτζίδου ανέφερε επίσης πως ζητά να τη διερεύνηση του ρόλου του αδερφού της για τον οποίο υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία που δείχνουν πως γνώριζε και πως είχε ρόλο συνεργού στη δολοφονία.
Όσο για τον 40χρονο Βούλγαρο αστυνομικό, εραστή της 40χρονης, που δολοφόνησε τον καρδιολόγο τα στοιχεία εναντίον του ήταν πάρα πολλά και έδειχναν με πόση λεπτομέρεια είχε σχεδιαστεί η δολοφονία, με τον ίδιο να έχει φροντίσει με επιμέλεια να καλύψει τα ίχνη του σε κάθε βήμα.
Τελικά ήταν η συμβολή των τριών κυνηγών που ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και περιέγραφαν σε πραγματικό χρόνο την προσπάθειά του να διαφύγει, που οδήγησαν στην άμεση σύλληψή του.
Η κ. Μπακιρτζίδου τόνισε πως αισθάνεται τιμή που εκπροσώπησε την οικογένεια του κ. Καλαντζάκη που έδειξε από την αρχή ως το τέλος το ήθος της και ιδιαίτερα η μητέρας του, η πρώην συζύγός του, και η αδερφή του.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας