Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Δωρεά εξοπλισμού από Νοσοκομείο της Γερμανίας στο Νοσοκομείο Σητείας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για άλλη μια δράση του Συλλόγου, στην παραλαβή εντός της τρέχουσας εβδομάδας 28 κρεβατιών κι αντίστοιχων κομοδίνων από Νοσοκομείο της Γερμανίας. Πρόκειται για μεταχειρισμένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση κρεβάτια.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός αποτελεί δωρεά Νοσοκομείου της Γερμανίας στον Σύλλογο, που με την σειρά του θα δωρίσει στο Νοσοκομείο της Σητείας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Συλλόγου και του κ. Κώστα Παπαδάκη από την Μαρωνιά. «Ο συντοπίτης μας για λογαριασμό του Συλλόγου μας διερεύνησε την δυνατότητα δωρεάς εξοπλισμού από Νοσοκομεία της Γερμανίας. Ο κ. Παπαδάκης και στο παρελθόν έχει βοηθήσει κι άλλες νοσοκομειακές μονάδες στην Ελλάδα με την δράση του. Εμείς έχουμε άριστη συνεργασία και να θυμίσω ότι το καλοκαίρι, που πέρασε, είχαμε παραλάβει και πάλι μέσω του κ. Παπαδάκη 17 κρεβάτια και λοιπό εξοπλισμό. Τον ευχαριστούμε για όλες τις ενέργειες του.
Επίσης για την συγκεκριμένη δράση ευχαριστούμε το Νοσοκομείο της Γερμανίας για την δωρεά του εξοπλισμού -περιλαμβάνει 28 κρεβάτια κι αντίστοιχα κομοδίνα- καθώς και Έλληνες ομογενείς, που διαμένουν στην Γερμανία και ανέλαβαν και το κόστος της μεταφοράς του εξοπλισμού στη Σητεία, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 4.000 €.
Τα 28 κρεβάτια θα απορροφηθούν κυρίως στην Χειρουργική Κλινική, αλλά και σε όποιες άλλες κλινικές υπάρχουν ανάγκες. Όσον αφορά το θέμα των κρεβατιών συνολικά πλέον στο Νοσοκομείο, η κατάσταση είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο».
ΜΑΡΊΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας