Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου - Δεν αναχώρησαν τελικά τα πλοία

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/2/files/Image/201601/doc_20160107_1566751_apagoreytiko_apoploy.jpgΟι θυελλώδεις άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Κρήτης και του Πειραιά, λόγω νέας μεταβολής του καιρού από χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να μην αναχωρήσουν τελικά τα πλοία από και προς το νησί μας.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Ένα πλοίο της γραμμής που έφυγε απο το λιμάνι του Ηράκλείου, στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, κατευθύνθηκε προς το λιμάνι των Χανίων όπου και όμως παρέμεινε , λόγω των θυελλώδων ανέμων.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Κανονικά  σύμφωνα και με το ΑΠΕ. πάντως εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από τον Πειραιά για τα λιμάνια τηςΡαφήνας και του Λαυρίου.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας