Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση υδάτων στον Κουρεμένο Σητείας, περιορίζεται η πρόσβαση στην περιοχή

Μεγάλη ποσότητα υδάτων έχει συγκεντρωθεί έως αυτή την ώρα στις εκβολές του ποταμού στην περιοχή του Κουρεμένου στη Σητεία ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Τα νερά που έχουν συγκεντρωθεί πρακτικά αποκλείουν την πρόσβαση στην περιοχή, ενώ όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Γουλιδάκης μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί σε συνεννόηση των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας του Δήμου Σητείας και της Περιφέρειας ενημερωτική ανακοίνωση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας για όλους όσους είχαν σκοπό να επισκεφθούν την περιοχή.
Ο κ. Γουλιδάκης προσθέτει πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ακόμη αναφερθεί πλημμυρικά προβλήματα ή κατολισθήσεις στο Νομό Λασιθίου.
Επισημαίνει ακόμη πως η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας έχει ζητήσει από όλους τους Δήμους να σημάνει τις περιοχές-σημεία όπου συναντώνται δρόμοι με ρέματα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους οδηγούς να προσέχουν ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες τα σημεία όπου τέμνεται δρόμος με ποτάμι (το λεγόμενο ‘ιρλανδικό’).
Ν.Σ.

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας