Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Χιονοπτώσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σητείας, κλειστοί δρόμοι

Χιονοπτώσεις σημειώνονται αυτήν την ώρα σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σητείας με τα προβλήματα ωστόσο να εστιάζονται στην περιοχή της Δάφνης, Κρυών έως και Σκορδίλο όπου ο επαρχιακός δρόμος έχει κλείσει. Γκρέιντερ του Δήμου βρίσκεται στην περιοχή
προκειμένου να καθαρίσει τον δρόμο ωστόσο αυτήν την ώρα η χιονόπτωση είναι συνεχής.
Επίσης χιονοπτώσεις σημειώθηκαν την νύχτα στα βουνά  του οροπεδίου του Χανδρά, Ζήρου, Αρμένων ενώ αυτήν την ώρα χιονίζει και στους οικισμούς που ντύνονται στα λευκά. Με απόφαση εξάλλου του Δημάρχου Σητείας, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία Ζήρου , Αρμένων , Χανδρά, Σφάκας και Τουρλωτής λόγω των καιρικών συνθηκών.

Χιονοπτώσεις  σημειώνονται αυτήν την ώρα και στα χωριά του βόρειου οδικού άξονα όπως το Χαμέζι  κυρίως στο ύψος του Αγκαθιά αλλά και συνολικά κατά μήκος του άξονα. Αυτήν την ώρα ο δρόμος παραμένει ανοικτός ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Σχεδόν σε όλο το Δήμο Σητείας  σημειώνονται βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις  ενώ οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές αγγίζοντας και το μηδέν σε κάποιες περιοχές.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας είναι επί ποδός σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και αρχές προκειμένου να μεταβούν στις χιονισμένες περιοχές οχήματα να καθαρίσουν το οδικό δίκτυο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας