Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Χωρίς το Λασίθι ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τους πρώτους υποψηφίους Δημάρχους

Χωρίς το Λασίθι, ανακοίνωσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την πρώτη εκατοντάδα υποψηφίων Δημάρχων, που θα στηρίξει στη χώρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν μέσω ρεπορτάζ από την «Αυγή» βρίσκονται και 11 υποψήφιοι της Κρήτης. Ανάμεσά τους έξι τωρινοί δήμαρχοι, που θα μετέχουν ξανά στις εκλογές και πέντε νέοι υποψήφιοι.
Το ερώτημα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ήταν, όχι μόνο αν ισχύουν όσα ονόματα διέρρευσαν, αλλά και γιατί τα ονόματα των υποψηφίων δεν ανακοινώθηκαν επίσημα; «Προφανώς, μία ανακοίνωση η οποία γίνεται από την εφημερίδα ”Αυγή“ δεν εκφράζει διαφορετική αντίληψη από την πολιτική βούληση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», ήταν το σχόλιο από το μέγαρο Μαξίμου.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως αυτή η ανακοίνωση δίνει το στίγμα των προθέσεων του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο για το νομό Λασιθίου, θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσει, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι σε ισχύ καμία από τις φημολογούμενες αποφάσεις για στήριξη προσώπων σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα, Σητεία και Οροπέδιο Λασιθίου.
Είναι προφανές πως το κυβερνών κόμμα δεν βιάζεται και θα ακολουθήσει τις αποφάσεις των τοπικών οργάνων, όπως βεβαιώνει ο Συντονιστής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Καλλιντέρης. Πλέον βρισκόμαστε 4,5 μήνες μακριά από τις εκλογές και το δεδομένο αυτό φανερώνει πως δεν υπάρχει στο τραπέζι καμία συμφωνία για το νομό. Όσο για το αν και πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αυτό απομένει να το δούμε στο μήκος του χρόνου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας