Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Έβγαλαν τα απωθημένα τους στα «σπιτάκια» του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Σητεία

Άλλο ένα περιστατικό βανδαλισμού έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Σητεία. Κάποιος ή κάποιοι κατέστρεψαν τμήμα από τα σπιτάκια που δημιούργησαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το οποίο αποτέλεσε σημείο αναφοράς και δράσης το προηγούμενο χρονικό διάστημα για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Σητεία.

Όπως ανέφερε -μην κρύβοντας την αγανάκτησή του- ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κοζυράκης «δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν να βγάλουν τα βίαια ένστικτά τους αυτή την φορά στα σπιτάκια που βρίσκονται στο δημοτικό κήπο. Έσπασαν τα ξύλα από δύο σπιτάκια, έσπασαν τα λουκέτα στις πόρτες, έγραψαν συνθήματα μέσα και γενικά δημιούργησαν μία κατάσταση πολύ άσχημη καταστρέφοντας την περιουσία του Δήμου, άρα του σητειακού λαού.
Καταδικάζουμε αυτές τις πράξεις και παρακαλούμε, αν κάποιος αντιλήφθηκε κάτι, μιας και είναι κεντρικό σημείο, να το γνωστοποιήσει. Είναι πολύ λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε μία ήσυχη πόλη μάλιστα, όπως αυτή της Σητείας, που δεν αρμόζουν στα ήθη των πολιτών της.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο πλήττουν την δημοτική αρχή κάνουν λάθος, στην ουσία βλάπτουν, δυσφημούν την κουλτούρα και την αντίληψη των πολιτών του τόπου μας».
Ο κ. Κοζυράκης μάλιστα χθες μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή

http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/01/6.20-%CE%A3-%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9-e1547655017403.jpg

Συνολικες προβολες σελιδας