Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

«Η αγορά της Σητείας είναι πλήρης, ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού»

Ξεκίνησαν  οι χειμερινές εκπτώσεις δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν οικονομικές αγορές και παράλληλα την δυνατότητα τόνωσης της
κίνησης και στήριξης των καταστημάτων.
Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας Μάρω Νικητάκη «η αγορά της Σητείας είναι καλά οργανωμένη και πλήρης, ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Καλώ τον κόσμο να εμπιστευτεί κι αυτή την φορά την τοπική αγορά και να επωφεληθεί από τις εκπτώσεις. Θα πρέπει όλοι οι καταστηματάρχες να τηρούν τα προβλεπόμενα βάσει της νομοθεσίας και να είναι προσεκτικοί. Σχετική ενημέρωση έχει ήδη γίνει από τον Εμπορικό Σύλλογο προς τα καταστήματα της περιοχής».
Επίσης η κ. Νικητάκη έκανε γνωστό ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης αγοραστικού ενδιαφέροντος δεν καταγράφεται αναγκαιότητα για την λειτουργία των καταστημάτων στην περιοχή της Σητείας.
«Δεν είναι μία τουριστική περιοχή, όπως είπε, ώστε να υπάρχει κινητικότητα, επομένως από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου προτείνεται να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα στην Σητεία την συγκεκριμένη Κυριακή», εξήγησε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας