Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ευχαριστήριο Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου


https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/doc_20150331_1443725_perifereia-e1541143151599.jpgΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.ΛΑΣΙΘΙΟΥ


Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστεί  θερμά τους χορηγούς των δώρων που δόθηκαν στους υπαλλήλους της κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου του 2019. Χάρη και στη δική τους συμβολή, έγινε μια ιδιαίτερα  επιτυχημένη και όμορφη εκδήλωση που πρόσφερε χαρά και ικανοποίηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ειδικότερα  η Π.Ε. Λασιθίου ευχαριστεί  το SITIA BEACH ,τον  κ. Κωστή Ζαχαριά και το εστιατόριο «BLE KATSAROLAKIA» , τον κ.  Γιώργο Μαρκάκη και το εστιατόριο «Το ΚΑΡΝΑΓΙΟ» , τον κ. Δημήτρη Ράπτη και την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «BYRON TRAVEL» ,τον κ. Νίκο Αποστολάκη και το κατάστημα ειδών τέχνης ξύλου και ελιάς «ΑRT ON OLIVE WOOD» ,τον κ. Στέλιο Κτενιαδάκη και  το Βιβλιοπωλείο «ΓΡΑΦΗ»  και τις εταιρείες «ΜΑΤΑΛΩΝ ΑΕ» και «ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΑΕ».
                                                                Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
                                                                                Πελαγία Πετράκη

Συνολικες προβολες σελιδας