Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κήπος των αληθινών ευχών στη Σητεία κάνει τη μεγαλύτερη του ευχή. »Να γίνει καλά ο Γιώργος και να γυρίσει στην οικογένεια του»

Ο Κήπος των αληθινών ευχών στη Σητεία κάνει τη μεγαλύτερη του ευχή. »Να γίνει καλά ο Γιώργος και να γυρίσει στην οικογένεια του» .
Αγαπητέ συμπολίτη.
Η πόλη μας έχει αποδείξει τη δύναμη και την αξία της. Έχει αποδείξει ότι όταν ο ένας από εμάς δεν μπορεί, οι υπόλοιποι γινόμαστε μια γροθιά και καταφέρνουμε τα πάντα.
Ο 43χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών Γιώργος Ψαράκης, χρειάζεται τη βοήθεια μας.

Ο νέος άντρας νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Πρέπει να μεταβεί άμεσα σε ιδιωτική κλινική για επέμβαση και το κόστος της ανέρχεται στα 6.000ε. με επιπλέων έξοδα παραμονής 500ε ημερησίως. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Ο Γιώργος χρειάζεται τη βοήθειά μας, για να μπορέσει την Παρασκευή να δώσει τη μεγαλύτερη ίσως μάχη της ζωής του!
Για το λόγο αυτό ο »Κήπος των αληθινών ευχών» αποφάσισε να τοποθετήσει στο χώρο »κουτί στήριξης» στο οποίο και θα μαζεύονται χρήματα για τις ανάγκες της επέμβασης, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει δράσεις για τον ίδιο σκοπό .
Παρακαλούμε θερμά φορείς και συλλόγους να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Ο καθένας μπορεί να βρει τον δικό του τρόπο.
Ερχόμαστε σε επαφή με την οικογένεια και τοποθετούμε »κουτιά στήριξης» στην πόλη(σε συνεννόηση πάντα με τους ίδιους στο τηλ. 6943596850).
Στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος υπάρχει ενεργός λογαριασμός με αριθμό 466/591095-19 Δικαιούχος η σύζυγος Άννα Τζανάκη.
Αγαπητέ συμπολίτη.
Στις άγιες αυτές μέρες που θα έρθουν ας κάνουμε ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μας. Το μεγαλύτερο ίσως από όλα. Το δώρο της αγάπης. Ας ενωθούμε ξανά. Το έχουμε κάνει πολλές φορές και τα έχουμε καταφέρει. Θα τα καταφέρουμε ξανά.
Σήμερα είναι ο Γιώργος, αύριο μπορεί να είμαι εγώ, μεθαύριο ποιος ξέρει…
Τώρα όμως ας κάνουμε μαζί αυτή την ευχή. Τη μεγαλύτερη ευχή του χρόνου.
»Να γίνει καλά ένας άνθρωπος και να γυρίσει στην οικογένεια του» .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνούμε με την οικογένεια του Γιώργου στο τηλ. 6980095863 και 6945294747

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας