Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟΣΚ-ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ 3-5 (Video)

hqdefaultΤο ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Κουτσουρά η οποία κατάφερε μέσα στα πρώτα 10΄ να προηγηθεί με 2-0.

Στην συνέχεια η ΝΙΚΗ  ισορρόπησε το παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1
Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε τις προσπάθειες έχοντας και την βοήθεια του αέρα και σε μια αντεπίθεση της κατόρθωσε να διευρύνει το σκόρ σε 3-1. Ολα έδειχναν σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ότι δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή.Η ομάδα της Σητείας μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε κυριολεκτικά το σφυροκόπημα με την μια φάση να υποδέχεται την άλλη.
Το 3-2 έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και το 3-3 δεν φαινόταν να είναι μακρυά στις προσδοκίες τους όπερ και εγένετο.Η ομάδα του Κουτσουρά είχε παραδοθεί στο τέλος του παιχνιδιού στις ορέξεις των παιχτών του κ.Μαρινάκη .Η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου όχι με ενα γκόλ αλλά με δυο πραγματοποιώντας έτσι το 3-5 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.Να σημειώσουμε ότι οι αλλαγές του προπονητή της ομάδας της ΝΙΚΗΣ με την είσοδο του Δασκαλάκη ,Λιλιμπάκη άλλαξαν  την εικόνα του αγώνα χωρίς φυσικά να υστερήσουν και οι υπόλοιποι παίχτες. Ηταν ένας αγώνας που τα είχε όλα νεύρα ,πάθος πολλά γκόλ και εναλλαγές συναισθημάτων,
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ STYLE 100 FM.


Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας