Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πρόσληψη γυμναστών στη Σητεία στον ΔΟΚΑΣ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΚΑΣ συζητήθηκε και η υλοποίηση προγράμματος «Άθληση για Όλους» περιόδου 2018-2019 και η προκήρυξη για την  πρόσληψη προσωπικού.
Όπως αναφέρθηκε, τις επόμενες ημέρες ο ΔΟΚΑΣ θα προχωρήσει στην προκήρυξη των θέσεων δύο καθηγητών φυσικής αγωγής, που έχουν εγκριθεί για την πρόσληψή τους.
«Υπενθυμίζω ότι πέρυσι η αντίστοιχη διαδικασία δεν τελεσφόρησε, μιας και δεν προέκυψαν ενδιαφερόμενοι καθηγητές φυσικής αγωγής για να απασχοληθούν στο πρόγραμμα και δεν υλοποιήθηκαν τα τμήματα. Ελπίζουμε φέτος να υπάρξει ενδιαφέρον και να έχουμε εργαζομένους που θα υλοποιήσουν τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού», σημείωσε ο κ. Τερζής.

Γεωλόγος και λογιστής
Το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ συγκρότησε τριμελές όργανο αξιολόγησης υποψηφίων από την υπηρεσία υποδοχής στα πλαίσια κινητικότητας. Το αποτελούν οι τρεις προϊστάμενοι των τμημάτων προσωπικού, προμηθειών και παιδείας. Ο ΔΟΚΑΣ έχει προκηρύξει θέσεις ενός Γεωλόγου κι ενός Διοικητικού ΤΕ Λογιστή.
Την Τετάρτη κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας, θα αποσταλούν στους φορείς υποδοχής οι αιτήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών και θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των υπαλλήλων. Θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία και το τελικό στάδιο στελέχωσης των υπηρεσιών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας