Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Επόμενος στόχος η ανακαίνιση της Χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Σητείας

Τρέχοντα θέματα και οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας συζητήθηκαν στην πρόσφατη ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της Παθολογικής, που υπολογίζεται να διαρκέσει έναν περίπου μήνα, θα ξεκινήσει η προσπάθεια για την ριζική ανακαίνιση της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου.
«Αυτή την στιγμή τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου επαρκούν για να ολοκληρωθούν οι δράσεις φρεσκαρίσματος της δεύτερης πτέρυγας της Παθολογικής και η ανακαίνιση των εφημερίων. Από ‘κει και μετά δεν έχουμε σήμερα την οικονομική επάρκεια να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση της Χειρουργικής, όμως ελπίζουμε ότι θα υπάρξει στήριξη της τοπικής κοινωνίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος κ. Καλαμπόκης..
«Μέχρι σήμερα η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του Συλλόγου. Έχει δείξει αμέριστη εμπιστοσύνη κι εμείς από την πλευρά μας ως Σύλλογος έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα θέματα του Νοσοκομείου με μεγάλη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευθύνη και αξιοπιστία. Το αποτέλεσμα όλων αυτών που έχουν γίνει ως σήμερα και μετά από δεκαοκτώ μήνες λειτουργίας του Συλλόγου είναι ότι η τοπική κοινωνία στηρίζει, ενισχύει οικονομικά με διάφορους τρόπους – είτε μέσω συνδρομής, δωρεάς, πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράση συλλογής προσφοράς ελαιολάδου από τους παραγωγούς και συνεταιρισμούς – το έργο του Συλλόγου. Μέχρι σήμερα είναι τεράστια, συγκινητική και άξια πολλών συγχαρητηρίων και πολλών ευχαριστηρίων η προσφορά της τοπικής κοινωνίας στο έργο του Συλλόγου τα αποτελέσματα του οποίου είναι πλέον ορατά. Πιστεύουμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν κι αυτή την νέα δράση που αφορά την ανακαίνιση της Χειρουργικής Κλινικής. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα όπως ήταν κι αυτό της πρώτης πτέρυγας της Παθολογικής. Ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά και για την ολοκλήρωση αυτής της δράσης», κατέληξε ο κ. Καλαμπόκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας