Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 6 μέτρων θα τοποθετηθεί στις γιορτές στην κεντρική πλατεία της Σητείας

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας εγκρίθηκε η 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΔΟΚΑΣ για το τρέχον έτος.
Στο πλαίσιό της προβλέπεται η προμήθεια ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, «στη λογική που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, να διευρύνουμε τις πολιτιστικές και εορταστικές μας εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου»λ εξήγησε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Λεωνίδας Τερζής. Το ύψους 6 μ. δέντρο και θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της Σητείας, από όπου και θα ξεκινήσουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις 15 Δεκεμβρίου.
– Το σώμα ενέκρινε την έκθεση υλοποίησης του προϋπολογισμού του ΔΟΚΑΣ τρίτου τριμήνου 2018. «Ο ΔΟΚΑΣ», σημείωσε ο κ. Τερζής, «είναι ένα νομικό πρόσωπο με χρηστή διαχείριση των οικονομικών του ζητημάτων. Από την εικόνα που παρουσιάζει δεν προκύπτουν προβλήματα στην λειτουργία του. Το Δ.Σ. σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΔΟΚΑΣ προσπαθεί να διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα με γνώμονα πάντα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να υλοποιεί στο μέτρου του δυνατού έργο μεγαλύτερο από αυτό που έχει υλοποιήσει το προηγούμενο έτος, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση που υπάρχει. Υπενθυμίζουμε ότι στον ισολογισμό του 2017 ο ΔΟΚΑΣ εμφάνισε κέρδος 60.000 €. Είναι ένα από τα λίγα ίσως νομικά πρόσωπα στην επικράτεια της χώρας που έχει καθαρή θέση με χρηματικό υπόλοιπο που ξεπερνά τις 300.000 €».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας