Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόθεση να γυριστεί στην Ανατολική Κρήτη εκπομπή τύπου «Survivor»

Σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Γιοχάνεσμπουργκ και την Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλοξενία αποστολής της εταιρείας παραγωγής του  «ΤROPICAL ISLAND OF TRESURE, στην περιοχή της Ανατολικής Κρήτης.

Η πρόθεση της εταιρείας παραγωγής είναι να γυρίσει τον ένατο κύκλο επεισοδίων του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019. Πρόκειται για εκπομπή τύπου survivor με παίκτες από την Νότιο Αφρική και έπαθλο 1.000.000 ραντ (περίπου 66.666 €).
Ο όγδοος κύκλος της εκπομπής είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στην χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι SABC 3- South African Broadcasting Corporation 3, που εκπέμπει στα αγγλικά και στα Africans.
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα αξιοθέατα της περιοχής του Λασιθίου και δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της αποστολής να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία και να γευτούν την Κρητική γαστρονομία.
Η εν λόγω ενέργεια θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και με προοπτικές για την δυναμική προβολή του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην ανεξερεύνητη τουριστική αγορά της Ν. Αφρικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Porto Elounda και στο Minos Beach για την φιλοξενία της αποστολής, στην ταβέρνα Καλιοτζίνα για την άψογη επίδειξη της Κρητικής κουζίνας, στην εταιρεία Bioaroma, για τα αναμνηστικά δώρα καθώς και στους κυρίους Καναβάκη και Ζαχαράκη για την μεταφορά και ξενάγηση στα «Τροπικά Νησιά» Χρυσή και Κουφονήσι.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας