Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Φρεσκάρισμα της δεύτερης πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής νοσοκομείου Σητείας

Θετικό είναι το πρόσημο για τις μουσικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε την περίοδο του καλοκαιριού ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες με την εθελοντική συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών. Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε και η τελευταία εκδήλωση στο Παλαίκαστρο με την συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου.

Προχωρώντας σε έναν απολογισμό της δράσης το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στις μουσικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο δίμηνο και ευχαρίστησε θερμά τους δέκα ντόπιους καλλιτέχνες -μουσικούς και τραγουδιστές- για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σε αυτές και την στήριξή τους στο Σύλλογο.

Η Β΄ πτέρυγα της Παθολογικής

Η επόμενη δράση του Συλλόγου θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- και αφορά ένα φρεσκάρισμα της δεύτερης πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής. Στο πλαίσιο αυτό θα  εκτελεστούν εργασίες επιχρισμάτων, ελαιοχρωματισμοί, συντήρηση του φωτισμού στο διάδρομο της πτέρυγας, θα τοποθετηθούν προστατευτικά καλύμματα στους τοίχους, φύλλα αλουμίνιου καθώς και καινούριες καρέκλες για τους συνοδούς και τους επισκέπτες. Το κόστος των εργασιών εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 2.500 €.
«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο φρεσκάρισμα της δεύτερης πτέρυγας της Παθολογικής γιατί είναι κάτι που χρειάζεται και αφ’ ετέρου για να μην είναι τόσο έντονη η διαφορά των δωματίων από την μία πτέρυγα στην άλλη μετά την πλήρη ανακαίνιση που έγινε στην πρώτη πτέρυγά της.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα ριζικής ανακαίνισης και της δεύτερης πτέρυγας, επειδή το κόστος είναι πολύ μεγάλο, ενώ ο χρόνος τώρα δεν είναι κατάλληλος για να κλείσει η πτέρυγα για περίπου ενάμιση μήνα, που θα χρειαστεί.
Επίσης, όπως ήδη έχουμε συζητήσει σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. και ανακοινώσει, έχει αποφασιστεί η επόμενη ριζική ανακαίνιση να γίνει στην πτέρυγα της Χειρουργικής όπου επίσης η κατάσταση δεν είναι καλή και χρειάζεται άμεση επέμβαση», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης.
Οι εργασίες στην δεύτερη πτέρυγα της Παθολογικής θα διαρκέσουν 7 με 8 εργάσιμες ημέρες.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας