Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας συγκεντρώνει είδη για άπορες οικογένειες

«Νοιάζομαι για τον συμμαθητή μου».
Σε μία προσπάθεια στήριξης των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω οικονομικών δυσχερειών και συμβολής, ώστε όλα τα παιδιά να αρχίσουν με τον απαραίτητο εξοπλισμό τη νέα σχολική χρονιά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας ξεκίνησε
την συλλογή σχολικών ειδών, για να καλυφθούν -ει δυνατόν- όλες οι σχολικές ανάγκες των παιδιών της περιοχής.
Με το σύνθημα «Νοιάζομαι για τον συμμαθητή μου» το  Κοινωνικό Παντοπωλείο συγκεντρώνει σχολικά είδη, τετράδια, μολύβια, τσάντες, κασετίνες, στυλό, γόμες, ξύστρες, γεωμετρικά όργανα, μαρκαδόρους, μπλοκ. ζωγραφικής, ξυλομπογιές, που θα προσφερθούν σε παιδιά που τα έχουν αντίστοιχα ανάγκη. Τα είδη παραδίδονται μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ, όπου στεγάζονται οι δομές.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Παύλος Χριστοδουλάκης απηύθυνε κάλεσμα σε πολίτες, επαγγελματίες και σε όποιον επιθυμεί να συνδράμει την προσπάθεια. «Στόχος της δράσης είναι η μεταλαμπάδευση του μηνύματος της αλληλεγγύης. Προσκαλούμε λοιπόν όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να διαθέσουμε τα σχολικά είδη βάση των αναγκών που έχουμε καταγράψει αλλά και  αυτών που θα μας δηλώσουν τα σχολεία. Ζητούμενο είναι να δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη μας ώστε όλοι οι μαθητές κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να είναι χαμογελαστοί και να διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για την μάθηση», υπογράμμισε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας