Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Εγκρίθηκε η πρόσληψη καρδιολόγου στο νοσοκομείο Σητείας

Με απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας εγκρίθηκε η πρόσληψη δεύτερου Καρδιολόγου με βαθμό Επιμελητή Α’ για το Νοσοκομείο Σητείας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.


Επιχορήγηση
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σητείας που ομόφωνα αποφάσισε την επιχορήγηση του Νοσοκομείου μας με το ποσό των 6.000 €. Τα χρήματα θα καλύψουν μέρος του κόστους αγοράς σύγχρονου καρδιολογικού υπερήχου. Η στήριξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς κάνει πράξη το όραμα της συμμετοχής των κοινωνικών φορέων στην υλοποίηση των στόχων που θέτουμε για την ενίσχυση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας προς τους συμπολίτες μας.
• Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος που εκτελείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, το Νοσοκομείο Σητείας απέκτησε με δωρεά από την Ε.Τ.Ε. ένα σύγχρονο φορητό ακτινογραφικό σύστημα. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Τράπεζα για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία που επιδεικνύει στον τομέα της ενίσχυσης των μονάδων υγείας.
Εκ της διοικήσεως του Νοσοκομείου Σητείας

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας