Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ερωτόκριτος - Ύμνος στον έρωτα , στην αληθινή φιλία ,στην πίστη σε ιδανικά ,στο ευ αγωνίζεσθαι

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2018/08/38391983_915258965327792_6659527279858679808_n-710x434.jpgΓια όλους εμάς ,τον σκηνοθέτη , το μαέστρο , τους ερασιτέχνες συντοπίτες μας ηθοποιούς και μουσικός , το εγχείρημα ξεκίνησε εθελοντικά, με αγάπη για την τέχνη , με όραμα και μεράκι  . Ήξεραν όλοι πως έπρεπε να δώσουν και όχι να πάρουν .
Και έτσι πορευτήκαμε έως τώρα , "μαγεμένοι" από τα ιδανικά που διδάσκει το αριστούργημα του Β.ΚΟΡΝΑΡΟΥ.  Στόχος της πολυπληθέστερης  παράστασης των τελευταίων χρόνων ήταν να  επικοινωνήσει το μοναδικό πολιτιστικό μας κεφάλαιο ,ενώ παράλληλα να καταφέρει να εξασφαλίσει  τα έξοδα της περιοδείας της . Η αγάπη , η αποδοχή , τα θετικά σχόλια , και η ζέση με την οποία όλοι οι συντελεστές πλαισίωσαν το έργο και συνεργάστηκαν ,συνετέλεσαν ώστε από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις να καταστεί εφικτό το απίθανο.  Τα έξοδα "βγήκαν" . Ο στόχος επετευχθει . Το όλοι μαζί απέδωσε  καρπούς. Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ τώρα έρχεται  να μοιράσει  απλόχερα την πολιτιστική  υπεραξία του .
Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δυο έννοιες ταυτόσημες . Η παρασταση στη Συκιά έρχεται να το επιβεβαιώσει . Έρχεται να ενισχύσει την συμπατριώτησα μας Μαρία Μπελιμπασακη για να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους . Με το ίδιο τροπο που   οι συντελεστές , ερασιτέχνες ηθοποιοί και  μουσικοί   εκπροσωπούν επάξια   τον πολιτισμό με την οικονομική αρωγή  των φορέων της αυτοδιοίκησης , έτσι και Μαρία εκπροσωπεί την  πόλη της  και  τη χώρα ολόκληρη. Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ μέσα από την παρασταση αυτή διδάσκει την αλληλοϋποστήριξη και την πίστη σε ανώτερα ιδανικά .  Με την βοήθεια όλων, των θεατών των ηθοποιών , των μουσικών και όλων  συντελεστών της παράστασης ενισχύουμε την προετοιμασία της    , στις 24/8/2018 στην Συκιά "γράφουμε     Ιστορία" .


Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Σητείας

Λεωνίδας Τερζής 

Συνολικες προβολες σελιδας