Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Συγχαριτήρια πολιτικής και τοπικής ηγεσίας στην Μαρία Μπελιμπασάκη

http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2018/08/beli.jpg
Συγχαρητήρια του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου στην Μαρία Μπελιμπασάκη
 Τα συγχαρητήριά του στην Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον τελικό του αγώνα 400 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη μεγάλη σας επιτυχία και την αντίστοιχη εξαιρετική επίδοσή σας, αλλά και διότι με τον συγκλονιστικό σας αγώνα αποδείξατε διεθνώς τι σημαίνει Ελληνική Ψυχή», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η προεδρία.

Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό στη Μ. Μπελιμπασάκη
  Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο πρωθυπουργός. «Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

 Συγχαρητήρια Κ. Μητσοτάκη για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη
 Tweet για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συγχαρητήρια Φ. Γεννηματά στην Μπελιμπασάκη
Τη Μαρία Μπελισμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, συγχαίρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. «Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.
Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την Ευρωπαϊκή διάκριση της Μαρίας Μπελιμπασάκη
 Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει, ότι η Μαρία Μπελιμπασάκη με την νέα διάκριση της στον Ευρωπαϊκό στίβο κάνει υπερήφανους την Κρήτη, όλους τους Κρητικούς, τους Έλληνες, και Ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης που είχε συνεργασία και την στήριξε στο ξεκίνημα της στο νησί και στην αθλητική της πορεία.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρει: Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσα μας Μαρία Μπελιμπασάκη που μας έκανε υπερήφανους για άλλη μια φορά ως Κρητικούς και ως Έλληνες με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. Η Μαρία Μπελιμπασάκη απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι, με συστηματική δουλειά, θέληση, επιμονή, οι προσπάθειες επιβραβεύονται. Αγαπητή Μαρία σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες χαρές που μας προσφέρεις στον κλασσικό αθλητισμό και παραλληλα νιώθουμε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε ως Περιφερεια στο ξεκίνημα σου που αποτέλεσε την βάση για τις μεγάλες και διεθνείς διακρίσεις που απολαμβάνουμε όλοι σήμερα».
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης τον Ιούλιο του 2016 είχε τιμήσει για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς του Ρίο τους Κρητικής καταγωγής αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, ανάμεσά τους και την Μαρία Μπελιμπασάκη.

Συγχαρητήρια Θραψανιώτη για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη
Η μεγάλη επιτυχία της συμπατριώτισας μας Μαρίας Μπελιμπασάκη, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Με την προσωπική της προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστικότητά της, πρόσφερε μια ακόμα διεθνή επιτυχία στον αθλητισμό της χώρας, δίνοντας σε μας τους Λασιθιώτες, μια ξεχωριστή ικανοποίηση.
Θερμά συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια του Δήμου Σητείας στη Μαρία Μπελιμπασάκη
Ο Δήμος Σητείας συγχαίρει την Μαρία Μπελιμπασάκη, για τη μεγάλη διάκριση που πέτυχε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου.
Η 2η θέση που κατέλαβε στα 400μ των γυναικών, αποτελεί τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τον Σητειακό αθλητισμό, αλλά και για όλη την Ελλάδα.
Η Μαρία για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους και απέδειξε πως η συνέπεια και η συστηματική προσπάθεια επιβραβεύονται.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας