Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Πυροσβεστικό δίκτυο στο φαράγγι του Ρίχτη

Στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Σητείας ετέθη η κατακύρωση πρακτικού για την κατασκευή του πυροσβεστικού δικτύου στο φαράγγι του Ρίχτη (2η φάση) προκειμένου να προχωρήσει το γρηγορότερο δυνατό η υλοποίησή του λόγω αυξημένων αναγκών πυροπροστασίας.

Ακολούθως η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε -σύμφωνα με την νομοθεσία έχει δυνατότητα σε περιπτώσεις επείγοντος- δύο αποφάσεις του Δημάρχου για την εκτέλεση της προμήθειας υλικών και εξοπλισμού δικτύων άρδευσης προς αποκατάσταση των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σητείας, προφανώς κατεπείγουσα ανάγκη.
Επίσης το 2ο πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας «Υλοποίηση της πράξης Γεωτουρισμός στα Νησιωτικά Πάρκα». Προσωρινός ανάδοχος ορίζεται ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας. Το επόμενο στάδιο αναμένεται και η κατακύρωση του αποτελέσματος.
Αλλά και το 3ο πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάθεση της Προμήθειας -Τοποθέτησης Φωτιστικών Ιστών και Προμήθεια Υλικών Δημοτικού Φωτισμού.
Τέλος, το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης της Μελέτης Προστασίας της Ακτογραμμής ανατολικά του Λιμένα Σητείας. Το αποτέλεσμα της μελέτης κατακυρώνεται και ανατίθενται στον κ. Δημήτρη Ρομπογιαννάκη και θα προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία με στόχο την προστασία της ακτογραμμής.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολη

Συνολικες προβολες σελιδας