Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Στο όμορφο χωριό της Συκιάς ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας (Viedo)

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2018/07/7.jpgΣτην τοπική κοινότητα Συκιά του δήμου Σητείας άνοιξε την αυλαία των καλοκαιρινών συναυλιών του ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας (ΣΦΝΣ). Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά συναυλιών που θα γίνουν ανά την Περιφέρεια του δήμου
και μετά από τη Συκιά ακολουθεί η Ζήρος (09 Ιουλίου), Σητεία (28 Ιουλίου), Λιθίνες (4 Αυγούστου) και Ζάκρος (25 Αυγούστου).
Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησαν όσοι βρέθηκαν στο θεατράκι της Συκιάς το σαββατόβραδο. Πλούσιο πρόγραμμα από μία δεκάδα καταξιωμένων μουσικών, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις επί σκηνής με τον αγαπητό γιατρό Νίκο Τσικαλάκη και τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Καραμανωλάκη, να συνοδεύουν τον Ιγνάντιο σε μία από τις ενθουσιώδης στιγμές της συναυλίας. Στις ευχάριστες εκπλήξεις και η χαρισματική κόρη του Μανώλη Αυγουστινάκη. Η μικρή Μαρία, ξεδίπλωσε με άνεση το ταλέντο της και συνεπήρε με τη φωνή της το κοινό.
«Θέλουμε να έχουμε αποκέντρωση στις εκδηλώσεις μας και να πάμε σε απομακρυσμένες περιοχές του δήμου μας. Μπορεί να μην έχουμε πολλά εισιτήρια, όμως, στην προκειμένη διοργάνωση οι εισπράξεις δεν είναι αυτοσκοπός», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΦΝΣ Χριστόφορος Καλαμπόκης, «είναι μία ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες που μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Είναι μία ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, μία πλειάδα μουσικών που θα παρελάσει επί σκηνής στο χωριό τους», είπε μεταξύ άλλων στο παρακάτω βίντεο ο κ. Καλαμπόκης και ανανέωσε το ραντεβού στη Ζήρο.




Άξια λόγου και η φιλοξενία του οικείου πολιτιστικού συλλόγου, εφάμιλλη της φήμης που έχει ο φιλόξενος κόσμος της ανατολικής Κρήτης. Τα μέλη του συλλόγου είχαν ετοιμάσει φίλεμα για να ξεδιψάσουν και να χορτάσουν τους μουσικούς και τους διοργανωτές της συναυλίας.
 Ηλίας Μεγαγιάννης για τον STYLE 100

Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στα όμορφα σοκάκια του χωριού παλιά και καινούργια γεμάτα με λουλούδια και παιδικές φωνές για αυτό και το παρακάτω μικρό αφιέρωμα στο χωριό Συκιά με την κάμερα του STYLE 100 FM.



 Πηγή : Style 100fm




1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 19 20 21 23 24 26 27 28 29 30 32 35 56 67

Συνολικες προβολες σελιδας