Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σητεία (Video)


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής στη δέσμευσή του για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, περπατά σπιθαμή προς σπιθαμή την Κρήτη, μιλά με τους πολίτες, ακούει τους προβληματισμούς τους και δημιουργεί την κυβερνητική ατζέντα της ΝΔ με σταθερή προτεραιότητα την Κρήτη.
Σήμερα το πρωί έφτασε στη Σητεία με το αεροπλάνο της γραμμής Αθήνα - Σητεία όπου τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης ο βουλευτής της ΝΔ στο Λασίθι Γιάννης Πλακιωτάκης , ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης, η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Σητεία Άννα Ζερβάκη και τοπικοί φορείς. Στη Συνέχεια ο κος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τους ψαράδες της Σητείας όπου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πηγή : SitiaFm 95.5

------------------------------------------------------------------------------------

Στην Σητεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Από το αεροδρόμιο της Σητείας ξεκίνησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την περιοδεία του στο Λασίθι. Ένθερμη η υποδοχή που του επιφύλασσαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου επιβατικού σταθμού με παραδοσιακούς τόνους. Χορευτές του συγκροτήματος της Λίτσας Βεζυράκη με τις παραδοσιακές στολές τους και εδέσματα της Κρητικής Γης, ξεχώρισαν ανάμεσα στα καλωσορίσματα. Ο πρόεδρος μετέβη ακολούθως, σύμφωνα και με το πρόγραμμα, στο παραδοσιακό λιμάνι της Σητείας όπου έκατσε και συνομίλησε με τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς της περιοχής. Αμέσως μετά σειρά είχε το Δημαρχείο της πόλης και η προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιεράπετρα, όπου θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. Ακολούθως, θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Κρήτης με θέμα: «Λειψυδρία στην Κρήτη – Δίνουμε Λύσεις».  Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στον Άγιο Νικόλαο όπου και θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Οροπέδιο Λασιθίου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της πόλης. Στις 19:30 ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. (Ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central). Τέλος θα παραστεί στο Γάζι Ηρακλείου σε εκδήλωση για την ονοματοδοσία οδού «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Πηγή : Style 100fm

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
1 2 3 4
6 9 10 14 16 17 19 20

Συνολικες προβολες σελιδας