Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη στο δήμο Σητείας εργαζομένων στην Τοπική Μονάδα Υγείας Σητείας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  συνάντηση στο Δήμο Σητείας μεταξύ των εργαζομένων στην Τοπική Μονάδα Υγείας, κας Χλωμού Μαρίας –Νοσηλεύτριας, κας. Φιλιππάκη Ειρήνης-Κοινωνικής Λειτουργού και κας. Μαρκάκη Αικατερίνης-Επισκέπτριας Υγείας, με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Σητείας κ. Χριστοδουλάκη Παύλο.

Έγινε ενημέρωση για τις δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που προσφέρει η δομή αυτή στον πολίτη και τη διαδικασία εγγραφής.
Η ΤΟΜΥ Σητείας λειτουργεί εντός του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ Σητείας, τηλ. για ραντεβού 2843 340 230. Η Τοπική Μονάδα Υγείας λειτουργεί με τους οικογενειακούς γιατρούς κ. Συμεωνάκη Αργύριο-Γενικό Ιατρό – Συντονιστή του προγράμματος και κ. Κουνδουράκη Ιωάννη-Γενικό Ιατρό, οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα μετά την εγγραφή του πολίτη, διότι γνωρίζουν το ιστορικό, τις ανάγκες και το περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας του επισκέπτη παροχών υγείας.
Στα πλαίσια της συνεργασίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της ΤΟΜΥ Σητείας, συμφωνήθηκε να επακολουθήσει προσεχώς νέα συνάντηση με τους εργαζόμενους στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου για συνεργασία και δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή υγείας και όλο το φάσμα των θεραπευτικών και προληπτικών υπηρεσιών, προς όφελος της υγείας των δημοτών μας.
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Μονάδα Υγείας, την πρώτη που λειτουργεί ήδη στο Νομό μας και θα συνεργασθεί για την υλοποίηση του έργου τους.

Συνολικες προβολες σελιδας