Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησαν από την Κρήτη και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο (Video)

https://www.parapolitikakritis.gr/wp-content/uploads/2018/06/parapolitika-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-1ab2b2b-2-10-750x430.jpgΚάθε τους ταξιδιωτική περιπέτεια και μία ταινία μικρού μήκους

Μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο Travel Diary προβάλλεται στο Cosmote TV, ALERT, Εγνατία και Θράκη Νετ με δύο νέους παρουσιαστές.

Ο μάχιμος δικηγόρος με ειδίκευση στο επιχειρηματικό δίκαιο, Μάνος Ατζαράκης από τη Σητεία και η δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σε περιοδικά και στην τηλεόραση, Βένια Αντωνίου,
γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα καλοκαίρια στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου της Κρήτης και αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα προβάλλοντας στις εκπομπές τους τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους.. πιο όμορφο και πιο παραμυθένιο.


Από τότε μοιράζονται την αγάπη τους για περιπέτεια και ταξιδεύουν μαζί στην Ελλάδα και τον κόσμο με μια αέναη διάθεση ανακάλυψης.
Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Μάνου Ατζαράκη, η Βένια Αντωνίου παρουσιάζει τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες, που παίρνουν τη μορφή ταξιδιωτικών ταινιών μικρού μήκους!
Κάθε μήνας και ένα ταξίδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα…
Μια παραγωγή του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (Ε.Ο.Ε.).

To travel diary στο Facebook:
https://www.facebook.com/traveldiarytv/
Το travel diary στο instagram:
https://www.instagram.com/traveldiarytv/ 
Το travel diary στο YouTube:
https://www.youtube.com/channel/

Συνολικες προβολες σελιδας