Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ Salamis Filoxenia ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ(βιντεο-φωτο)

2Στη Σητεία έφθασε στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου το κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia  στο πλαίσιο κρουαζιέρας  μεταφέροντας 540 επιβάτες και 225 πλήρωμα από την Κύπρο.
Πρόκειται για την πρώτη άφιξη  κρουαζιερόπλοιου για την φετινή σαιζόν στην περιοχή. Το συγκεκριμένο πλοίο έχει ξανά επισκεφτεί πρίν απο 2 χρόνια το λιμάνι της Σητείας.
Η επόμενη άφιξη  κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Σητείας είναι προγραμματισμένη για τον  Σεπτέμβριο.
Ο καπετάνιος μίλησε με θερμά λόγια για την υποδοχή που του έκαναν οι αρμόδιες αρχές.
Από την πλευρά του Λιμεναρχείου ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης και ασφάλειας καθ΄όλη την παραμονή του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Σητείας σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και τους φορείς.
Στο χρονικό διάστημα των 5 περίπου ωρών που το Salamis Filoxenia  παρέμεινε στη Σητεία  οι επιβάτες είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν τη πόλη δημιουργώντας μία έντονη κινητικότητα στο κέντρο και ειδικά στο παραλιακό μέτωπο της.Για αυτό άλλωστε και ο εμπορικός σύλλογος προέτρεψε τα καταστήματα να ανοίξουν το διάστημα αυτό.

Δείτε τι δήλωσε ο καπετάνιος του πλοίου ,ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ Αντωνιδάκης αλλα και ο πρώην Πρόεδρος κ.Πετρουλάκης


Πηγή : Style 100fm


1 2 3 4

5 6 7 8 9 10 11

Συνολικες προβολες σελιδας