Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Παπαγιαννάδων για την πληρωμή των λογαριασμών

Σας γνωρίζουμε, ότι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018 θα πρέπει να εξοφλήσετε το σύνολο των οφειλών σας προς τον Οργανισμό στο γραφείο του Τ.Ο.Ε.Β Παπαγιαννάδων
ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αρδευτικού έργου (πληρωμή ΔΕΗ, προμηθευτών κ.λ.π.) αλλά και να μην προχωρήσει Οργανισμός στη διακοπή υδροδότησης των αγροτεμαχίων σύμφωνα με το Κανονισμό Άρδευσης Συντήρησης και Λειτουργίας.
Επίσης σε περίπτωση που δεν ταχτοποιηθούν οι οφειλές στην παραπάνω η ημερομηνία σύμφωνα με το υπ αριθμό 2295/26-06-13 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, θα καταχωρηθούν οι οφειλέτες στην εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) με αποτέλεσμα να σας επιβάλλει κυρώσεις όπως πρόστιμα κ.λ.π και να δημιουργηθεί μελλοντικό πρόβλημα στην πληρωμή των επιδοτήσεων.
Επίσης θα βεβαιωθούν υποχρεωτικά, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σύμφωνα με το Ν.4546/2018 στην αρμόδια Δ.Ο.Υ για είσπραξη.
Στα πλαίσια του παραπάνω νόμου ( Ν.4546/2018) και σύμφωνα με την υπ αριθμό 03/2018 απόφαση του Δ.Σ. παρέχεται η δυνατότατα καταβολής των οφειλών μέχρι 12 δόσεις και με την υποχρεωτική προσκόμιση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τριών τελευταίων ετών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο του οργανισμού τις εργάσιμες ήμερες και ώρες στο 2843031566.
Δ.Σ. Τ.Ο.Ε.Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΔΩΝ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας