Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Στη φυλακή οι «4» για τη χασισοφυτεία… μαμούθ και τα 22 κιλά κάνναβης

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2018-06-21/canna.jpgΠερισσότερα από 2600 χασισόδεντρα, αλλά και περισσότερων από 21 κιλά κάνναβης, έκρυβαν σε... θερμοκήπιο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα και οι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στους νομούς Ρεθύμνου και Λασιθίου και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό φυτείας με περισσότερα από 2600 χασισόδεντρα, αλλά και περισσότερων από 21 κιλά κάνναβης.
Οι τέσσερις άνδρες ηλικίας 45, 52, 55 και 46 ετών, οι οποίοι βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης Λασιθίου, προκειμένου να απολογηθούν.
Μετά τις απολογίες τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.
Η έκνομη δράση των «4» έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή με παράλληλες επιχειρήσεις σε Μυλοπόταμο και Ιεράπετρα.
Η Αστυνομία έκανε «έφοδο» στην χασισοφυτεία μαμούθ που καλλιεργείτο στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα σε θερμοκήπιο.
Στο εσωτερικό του θερμοκηπίου, όπου καλλιεργούνταν -εκτός από κάνναβη- αγγούρια (!), η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να εντόπισε και τους τέσσερις ημεδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο θερμοκήπιο συνολικά 2627 δενδρύλλια κάνναβης.
Παράλληλα, έγινε «ντου» της Αστυνομίας και σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
Εκεί έγιναν ενδελεχείς έρευνες σε αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του 52χρονου, όπου εντοπίστηκαν -μεταξύ άλλων- 133 χασισόδεντρα αλλά και σχεδόν 22 κιλά κάνναβης.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας