Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Την προφορική παραίτησή του κατέθεσε στον STYLE100 και στον Ηλία Μεγαγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σητείας Γιάννης Χατζηνάκης


Την προφορική παραίτησή του κατέθεσε στον style100 στην πρωινη εκπομπή ΄΄Με το νι και με το Σιγμα΄΄ και στον Ηλία Μεγαγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σητείας Γιάννης Χατζηνάκης.

Η απόφαση του Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων, έκρινε ένοχους τους 16 εμπλεκόμενους για την υπόθεση της προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak στον στρατό ξηράς και επέβαλλε 10 χρόνια κάθειρξη. 50.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, για κατηγορίες που αφορούν απιστία κρατικών υπαλλήλων.
Μεταξύ αυτών και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σητείας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιάννης Χατζηνάκης, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ένοχος, ότι δεν ζημίωσε το Δημόσιο και ότι δεν ελήφθη υπόψη η απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα.
Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηνάκης, κατέθεσε προφορικά την παραίτησή του από κάθε αξίωμα, με αποκλειστικές δηλώσεις του, στην πρωινή ζώνη ενημέρωσης του style100.


Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας