Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Ως Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΛΑΒΑ Α.Ε. που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για την στήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου Σητείας, πρόσφερε την 21/02/2018 στον Σ.Φ.Ν. Σητείας , το ποσό των 2.000 ευρώ.


Η άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας, αποδεικνύει  τον σημαντικό οικονομικό ρόλο της εταιρείας ΛΑΒΑ Α.Ε. στην τοπική οικονομία.
  
Το ποσό  που προσφέρθηκε στον Σύλλογο μας ,διατέθηκε ήδη στην  αγορά νέου ιατρικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα για το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ - ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΗΣ αξίας 10.000 ευρώ.

Ευχαριστούμε πολύ

 ------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ως Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. που ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά μας για την στήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου Σητείας, πρόσφερε την 03/04/2018 στον Σ.Φ.Ν. Σητείας , το ποσό των 2.000 ευρώ.

Η άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας, αποδεικνύει ότι η εταιρεία  ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ Α.Ε  διαδραματίζει ένα ιδιαίτερο  οικονομικό ρόλο στην τοπική οικονομία.
  
Το ποσό  που προσφέρθηκε στον Σύλλογο μας ,θα διατεθεί στην νέα δράση του Συλλόγου και συγκεκριμένα για την πλήρη ανακαίνιση της πρώτης πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής (6 θάλαμοι νοσηλείας) του Νοσοκομείου μας. 

Ευχαριστούμε πολύ

 ------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας ευχαριστεί θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας , που πρόσφεραν την 16/04/2018  στον Σ.Φ.Ν. Σητείας, το ποσό των 170 ευρώ, αντί στεφάνου, στην μνήμη Νίκου Ατζαράκη .

Tα παραπάνω χρήματα που προσφέρθηκαν στον Σύλλογο μας ,θα διατεθούν  στην νέα δράση του Συλλόγου και συγκεκριμένα για την πλήρη ανακαίνιση της πρώτης πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής (6 θάλαμοι νοσηλείας) του Νοσοκομείου μας.


 Ευχαριστούμε πολύ.


Ο Πρόεδρος
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Η  Γραμματέας
ΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

Ο Υπεύθυνος προβολής και επικοινωνίας
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Συνολικες προβολες σελιδας