Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Καθαρισμοί από τα αγριόχορτα στην πόλη και τα χωριά της Σητείας

O αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κοζυράκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για τους καθαρισμούς από τα αγριόχορτα στην πόλη και τα χωριά.

«Στην υπηρεσία πρασίνου, είπε, έχουμε ξεκινήσει εδώ και μεγάλο διάστημα μία διαδικασία καθαρισμού της πόλης, σε πρώτο στάδιο και των χωριών και δρόμων ακολούθως από χόρτα και άλλα φυτικά προϊόντα, τα οποία πρέπει να απομακρυνθούν είτε γιατί αποτελούν εστίες μόλυνσης είτε επικίνδυνα σημεία για εκδήλωση πυρκαγιάς, είτε γιατί λειτουργούν ανασταλτικά στην οπτική εικόνα μίας περιοχής.
Μετά την περιοχή των Κοκκίνων, του πάρκου Χλουβεράκη συνεχίσαμε με τον καθαρισμό της περιοχής του Αεροδρομίου, όπου υπάρχουν πολλά χόρτα, και θα συνεχίσουμε στα παρτέρια της πλατείας μέχρι και την πλαζ, το παραλιακό μέτωπο καθώς και σε παρτέρια που βρίσκονται σε διάφορα άλλα σημεία, ώστε η πόλη να αποκτήσει την πρέπουσα εικόνα ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και της υποδοχής επισκεπτών. Η προσπάθεια θα γενικευτεί σε διάφορους δρόμους και μέρη του Δήμου μας».
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας