Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 7 Μαίου και ώρα 19:00 στο δεύτερο όροφο του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Π. Βαρθολομαίου 9,  με τα παρακάτω  θέματα  ημερήσιας διάταξης :

1.   Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με το σχέδιο νόμου « Κλεισθένης ». (εισηγητής Δήμαρχος)
2.   Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την εφαρμογή του νέου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. (εισηγητής Δήμαρχος)
3.   Συζήτηση σχετικά με την πρόσκληση του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης Μέτρο 4.3. Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας-Δράση 4.3.1 « Υποδομές εγγείων βελτιώσεων ». (εισηγητής Δήμαρχος)
4.   Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ Α.Π: Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων « Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις ». (εισηγητής Τερζής Λεωνίδας)
5.   Έγκριση υλοποίησης της Πράξης “Aστροπαρατήρηση & φυσικό περιβάλλον-εναλλακτικό προϊόν ανάπτυξης & προβολής των γεωπάρκων της ανατολικής Μεσογείου” και ακρωνύμιο “GEOSTARS”, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ 2014 – 2020. Συγκρότηση Ομάδας Έργου. (εισηγητής Τερζής Λεωνίδας)
6.   Παράταση συμβατικής προθεσμίας της προμήθειας καυσίμων για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων των υπηρεσιών του Δήμου Σητείας. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
7.   Πρόσληψη υδρονομέα στην τ.κ. Λιθινών (πηγή Νευριτά). (εισηγητής Τερζής Λεωνίδας)
8.   Έγκριση 5ης αναμόρφωσης πρ/σμού έτους 2018. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
9.   Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Έργων 2018. (εισηγητής Τερζής Λεωνίδας)
10. Έγκριση διενέργειας προμηθειών. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
11. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης δικ/κών συμμετοχής στην ηλεκτρονική διαπραγμάτευση για την προμήθεια ημιφορτηγού ανατρεπόμενου. – Ματαίωση διαδικασίας. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
12. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
13. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών. (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
14. Έγκριση δαπάνης μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας.  (εισηγητής Λαντζανάκης Νίκος)
15. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κοπή ενός δέντρου στην οδό Ελ.Βενιζέλου. (εισηγητής Κοζυράκης Νίκος)

Συνολικες προβολες σελιδας