Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πίστωση για τη μελέτη του τοπικού ρυμοτομικού Παλαικάστρου

Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Λαντζανάκη συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας. Τα μέλη της εκλήθησαν να εγκρίνουν τις δαπάνες και τη διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού για το 2018.

Μία από τις σημαντικότερες πιστώσεις 13.026, 87 για την μελέτη του τοπικού ρυμοτομικού Παλαικάστρου. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Παλαικάστρου για αναβάθμιση σχολικών υποδομών. Όπως αναφέρθηκε, για το λόγο αυτό έχει αγοραστεί στο παρελθόν από τον Δήμο Ιτάνου ακίνητο.
Ο ενοποιημένος πλέον Δήμος Σητείας προχωρεί τώρα στην διεκπεραίωση και τακτοποίηση του ρυμοτομικού στην περιοχή ώστε το επόμενο διάστημα είτε από ιδίους πόρους, είτε από ένταξη σε κάποιο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ή το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων να καταβληθεί προσπάθεια για την δημιουργία άλλης μίας σχολικής δομής στην περιοχή του Παλαικάστρου.
Μάλιστα η Οικονομική Επιτροπή ακολούθως ενέκρινε και την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού και καθόρισε τους  όρους για την επιλογή του αναδόχου για τη Μελέτη τοπικού ρυμοτομικού στην περιοχή Γυμνασίου Τ.Κ. Παλαικάστρου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας