Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Πρόσληψη υδρονομέων για το 2018 στο δήμο Σητείας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας συζητήθηκε η πρόσληψη υδρονομέων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Σητείας για το έτος 2018. Η διαδικασία ελέγχεται και προσδιορίζεται από βασιλικό διάταγμα του 1957. Ως υποψήφιοι για την κατάληψη των θέσεων προηγούνται οι υδρονομείς με εμπειρία, όσοι είχαν απασχοληθεί και την προηγούμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. αποφάσισε για τις θέσεις των υδρονομέων, πλην εκείνης στην Τ.Κ. Λιθινών στην περιοχή Νευριτά, θέση για την οποία δεν εισηγήθηκε το αντίστοιχο Τοπικό Συμβούλιο. Οι υποψήφιοι ήταν έξι και προκειμένου το Δ.Σ. να έχει μία ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη σε σχέση με την τοποθέτηση υδρονομέα, ανέβαλε τη λήψη απόφασης για τη συγκεκριμένη περιοχή. Αναμένεται να έρθει και να ληφθεί υπ’ όψιν η εισήγηση σε επόμενη συνεδρίαση τακτική ή έκτακτη, καθ’ ότι η αρδευτική περίοδος ξεκινά την 1η Μαΐου.

Εγκρίσεις
Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε τον 2ο Τακτοποιητικό Α.Π.Ε. για την αναβάθμιση αρδευτικών δικτύων Δήμου Σητείας και το πρακτικό αξιολόγησης και κατακύρωση αποτελέσματος ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης για την προμήθεια καυσίμων Δήμου Σητείας και Νομικών Προσώπων έτους 2018-2019. Αλλά και την 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2018, την έκθεση υλοποίησης του προϋπολογισμού 1ου τριμήνου 2018 καθώς και τις αποφάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας και του ΔΟΚΑΣ για αναμορφώσεις των προϋπολογισμών τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας