Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Οι θέσεις του υπαίθριου εμπορίου στο Δήμο Σητείας

Με την υπ’αρ.82/2018 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας καθόρισε τις θέσεις άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

Με την υπ.αρ. 82/2018 απόφαση του Δ.Σ. Σητείας καθορίζονται εννέα θέσεις άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην πόλη της   Σητείας, ως ακολούθως:
Δυο (2) θέσεις για παραγωγούς καλλιτεχνημάτων ή/και χειροτεχνημάτων, σε πλάτωμα επί της κεντρικής πλατείας (δίπλα στο περίπτερο Λιμπιτάκη) στην οδό Ελ. Βενιζέλου.
Δυο (2) θέσεις: μια (1) για παραγωγούς μπανανών/σταφυλιών και μια (1) για παραγωγούς καλλιτεχνημάτων ή/και χειροτεχνημάτων, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου & Δημοκρίτου (σε πλάτωμα δρόμου).
Μία (1)  θέση για παραγωγούς φρούτων/λαχανικών/φυτωρίων για μεταφύτευση/ προϊόντων οικοτεχνίας, στην είσοδο του παρκινγκ στη μεριά του κολυμβητηρίου.  Στην περίπτωση που εμποδίζεται η λειτουργία του περιπτέρου η θέση μεταφέρε-ται στην απέναντι πλευρά της εισόδου του παρκινγκ.
Μία (1) θέση για παραγωγούς φρούτων/λαχανικών/φυτωρίων για μεταφύτευση/ προϊόντων οικοτεχνίας, στον Κολονέλο στην οδό Παναγούλη (στην αρχή του πάρκινγκ έναντι ΚΕΠ) στον τριγωνικό μη ενεργό χώρο στάθμευσης.
Μία (1) θέση για παραγωγούς φυτωρίων για μεταφύτευση/προϊόντων οικοτεχνίας, στον Κολονέλο στην οδό Πραισού (απέναντι από το αρτοποιείο Αϊλαμάκη).
Μία (1) θέση για παραγωγούς φρούτων/λαχανικών/φυτωρίων για μεταφύτευση/ προϊόντων οικοτεχνίας, στην αρχή της οδού Δημοκρατίας στο σταθμό των ΤΑΧΙ.
Μία (1) θέση για εμπόρους καλαμποκιού/κάστανων/κουλουριών/λουκουμάδων, σε πλάτωμα επί της κεντρικής πλατείας ( απέναντι από το πρώην ζαχαροπλαστείο Καλαμπόκης και ζαχαροπλαστείο Κουβαράκη).

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας