Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στη Σητεία

Συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού στην πόλη το συνεργείο της Δημοτική Κοινότητα Σητείας. Εν όψει και της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου τον επόμενο μήνα, οι δράσεις εντείνονται προκειμένου η εικόνα της πόλης να είναι ικανοποιητική, όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ελένη Πλατανάκη.

Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν κόψιμο χόρτων και γενικότερα καθαρισμό του παραλιακού μετώπου και αναμένεται να προχωρήσουν μέχρι την περιοχή του άλσους Χλουβεράκη.
Το πρόβλημα, όπως είπε η κ. Πλατανάκη, είναι η έλλειψη προσωπικού. Στην αντιμετώπισή του συμβάλουν εργαζόμενοι από την Δημοτική Ενότητα Ιτάνου. Ωστόσο σε συνεργασία με τον ΔΟΚΑΣ και την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου καταβάλλεται μία μεγάλη προσπάθεια ώστε να διεκπεραιωθούν μέχρι και το τέλος του μήνα εργασίες που αφορούν καθαρισμούς, κόψιμο χόρτων, βαψίματα στο άλσος Χλουβεράκη, σε σοκάκια και δρόμους της παλιάς πόλης και προς το φρούριο της Καζάρμας.
«Η πόλη», τόνισε η κ. Πλατανάκη, «είναι μεγάλη, οι ανάγκες πολλές, όπως και οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Στόχος είναι η πόλη της Σητείας να αποκτήσει μία ικανοποιητική εικόνα τόσο για τους ντόπιους, όσο και τους επισκέπτες, που φέτος αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι από πέρυσι».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας