Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Μέχρι το Μάιο το νέο απορριμματοφόρο στη Σητεία

https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2018/03/7.00-%CE%A3-%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%97.jpg
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σητείας ενέκριναν το πρακτικό αποσφράγισης -αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος προϋπολογισμού περίπου 109.000 €.

Η διαδικασία, όπως αναφέρθηκε, βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται μέχρι τον Μάιο -σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία- να παραληφθεί το απορριμματοφόρο όχημα από το Δήμο Σητείας. «Πρόκειται», όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Λαντζανάκης, «για μία σημαντική προμήθεια που θα ενισχύσει τον στόλο των οχημάτων του Δήμου, ο οποίος -ως γνωστόν-αντιμετωπίζει μεγάλα και πολλά προβλήματα λόγω της παλαιότητάς του.
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό αποσφράγισης -αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού υπηρεσιών Δήμου Σητείας και νομικών του προσώπων έτους 2018 -2019.
Η Επιτροπή αποφάσισε επίσης κατόπιν σχετικής εισήγησης του νομικού συμβούλου την μη σύναψη εξώδικου συμβιβασμού κατόπιν αιτήσεως δημότη προς το Δήμο και την άσκηση ανακοπής και την αίτηση αναστολής κατά σχετικής διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Σητείας, καθώς συντρέχουν λόγοι ευδοκίμησης της υπόθεσης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας