Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Οι θέσεις στη Σητεία για υπαίθριο εμπόριο

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σητείας ετέθη ο καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. Όπως προβλέπεται, η Δημοτική Κοινότητα Σητείας πρότεινε κάποιες θέσεις, η Αστυνομία ενέκρινε τις θέσεις και η Επιτροπή γνωμοδότησε θετικά.

Πρόκειται για τις εξής θέσεις: 2 για παραγωγούς καλλιτεχνημάτων ή /και χειροτεχνημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου σε πλάτωμα επί της κεντρικής πλατείας, 1 θέση εμπορική για πώληση καλαμποκιού /καστάνων /κουλουριών /λουκουμάδων επί της κεντρικής πλατείας (σε πλάτωμα ), 1 θέση παραγωγού για πώληση μπανάνας- σταφυλιών στην συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Δημοκρίτου (σε πλάτωμα δρόμου) και 1 θέση για παραγωγούς καλλιτεχνημάτων.
Επίσης 1 θέση για παραγωγό φρούτων /λαχανικών /φυτωρίων για μεταφύτευση στην οδό Α. Παπανδρέου (σε πλάτωμα δρόμου) στην είσοδο του πάρκινγκ στη μεριά του κολυμβητηρίου, 1 θέση για παραγωγό φρούτων /λαχανικών /φυτωρίων στο  Κολονέλο στην οδό Παναγούλη στην αρχή του πάρκινγκ (έναντι ΚΕΠ), 1 θέση για παραγωγή φυτωρίων στον Κολονέλο στην οδό Πραισού, 1 θέση για παραγωγό φρούτων /λαχανικών /φυτωρίων στην αρχή της οδού Δημοκρατίας στο σταθμό των ΤΑΧΙ.
Επίσης, όπως αναφέρθηκε, αίτημα για θέσεις είχε κατατεθεί και για την περιοχή του Παλαικάστρου από την αρμόδια Κοινότητα, όμως δεν υπήρξε έγκριση από την Αστυνομία κι έτσι θα πρέπει να επανέλθει με νέες θέσεις, όπως κι όποια άλλη περιοχή του Δήμου επιθυμεί, όπως εξήγησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κοζυράκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας