Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κανένα ίχνος της γιαγιάς από τη Σητεία Πηγή: https://www.parapolitikakritis.gr/

Με την οικογένεια της να μην εγκαταλείπει τις προσπάθειες, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 83χρονης Ειρήνης Ρουσσάκη που χάθηκε στις 23 Ιανουαρίου από τα Πηλαλήματα Σητείας.
Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης η αστυνομία και η πυροσβεστική δίνουν μάχη για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας. Δυστυχώς ο χρόνος που περνάει επιβαρύνει τις ελπίδες της οικογένειας. Η γιαγιά Ειρήνη πάσχει από άνοια. Γεγονός που στρέφει τις έρευνες σε κοντινές περιοχές της Σητείας, σε αποστάσεις που θα μπορούσαν να καλυφτούν με τα πόδια είτε με τι βοήθεια κάποιου περαστικού οδηγού.

Πηγή:parapolitikakritis.gr
Με την οικογένεια της να μην εγκαταλείπει τις προσπάθειες, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 83χρονης Ειρήνης Ρουσσάκη που χάθηκε στις 23 Ιανουαρίου από τα Πηλαλήματα Σητείας. Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης η αστυνομία και η πυροσβεστική δίνουν μάχη για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας. Δυστυχώς ο χρόνος που περνάει επιβαρύνει τις ελπίδες της οικογένειας. Η γιαγιά Ειρήνη πάσχει από άνοια. Γεγονός που στρέφει τις έρευνες σε κοντινές περιοχές της Σητείας, σε αποστάσεις που θα μπορούσαν να καλυφτούν με τα πόδια είτε με τι βοήθεια κάποιου περαστικού οδηγού.

Πηγή: https://www.parapolitikakritis.gr/

Συνολικες προβολες σελιδας