Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η τουριστική προβολή της Σητείας. Η συμμετοχή στις εκθέσεις αναμένεται να αυξήσει τις κρατήσεις

Ιδιαίτερα θετικά είναι τα μηνύματα για την νέα τουριστική σαιζόν και την περιοχή της Σητείας, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης τόνισε ότι
οι προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο και τον ΟΑΣ εστιάζουν στην προβολή της περιοχής μέσα κι από τις τουριστικές εκθέσεις συνολικά, αλλά και εδικά αυτές που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στη Γερμανία και στη Δανία στις αρχές Μαρτίου και στα τέλη Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Στις συγκεκριμένες εκθέσεις θα συμμετέχει και η Σητεία, ήδη στο Βερολίνο έχουν προγραμματιστεί επαφές με τουριστικούς πράκτορες. Και στην έκθεση της Δανίας αναμένεται να είναι δυναμική η παρουσία της Σητείας. Εκεί μεταξύ άλλων θα προβληθούν τα τοπικά προϊόντα, όπως τα γαλακτοκομικά, το ελαιόλαδο, το κρασί, το μέλι.
Παράλληλα σε όλες τις εκθέσεις προωθείται μέσω ενός πλήρους φακέλου που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία του Δήμου, του ΟΑΣ, της Περιφέρειας και της Ένωσης το αεροδρόμιο της Σητείας, το οποίο αποτελεί δυνατό στοιχείο για την ευρύτερη περιοχή.
«Η συμμετοχή της Σητείας στις εκθέσεις αναμένεται να επηρεάσει επίσης την αύξηση των κρατήσεων για την περιοχή», κατέληξε ο κ. Κακουράκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας