Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ιεράπετρα - Έμπαζε νερά το κλειστό, με πετσέτες και κώνους το παιχνίδι για το εργασιακό μπάσκετ


Ένα 10 λεπτό βροχής ήταν αρκετό για να εμφανιστούν μέσα στο παρκέ οι πορτοκαλί κώνοι και πετσέτες για να μαζευτούν τα νερά που έσταζαν από την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου της Ιεράπετρας,
κάτι που όπως ενημερώνει θεατής του αγώνα  που έστειλε τις φωτογραφίες είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και με την ματιά του παίκτη του εργασιακoύ πρωταθλήματος, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Λουτσέτης.
Τα πολλά πια προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου Ιεράπετρας Μάρκος Φωνιαδάκης δείχνουν τον κίνδυνο για όλους όσους αγωνίζονταν εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο από  τα νερά στα παρκέ ακόμα και με όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να μην πλησιάζουν εκεί.
Βέβαια τα προβλήματα δεν ήταν μόνο αυτά.  Χαλασμένοι φωτεινοί πίνακες και καμένοι προβολείς στην οροφή συμπλήρωναν ένα αίσθημα εγκατάλειψης του Σταδίου.
«Ελπίζουμε ότι με την ματιά του παίκτη ο αντιδήμαρχος να βρει την λύση, άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία του στον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.Για την ιστορία ο αγώνας Ξενοδόχοι-Μηχανικοίv2 έληξε 54-37 υπέρ των Ξενοδόχων.», το σχόλιο του θεατή.

 
Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας